måndag 7 december 2015


Dagen efter...stormen :)

Ännu ligger vattnet högt på Prästkulla åkrar.

Ett besök hos Berit Sundell i Hummeldal, när jag tittade in i hönsgården upptäckte jag ett litet annorlunda par. Först trodde jag att ett par gräsänder hade flyttat in, men så fick jag veta att det faktiskt är ankor. Lägg märke till hannens fina tofs på hjässan. De kallas ibland för Kejsarankor (de med tofs), men egentligen lär det ska vara en mutation som kan uppstå på vilka ankor som helst, till och med på gräsänder.

Dock fanns där flera stolta tuppar också, och ännu flera hönor. Man får köpa ägg därifrån. Jag köpte en förpackning som jag ska njuta av ikväll.

Kuckuu..är det någon hemma?...
På Sundells gård finns det även får och hästar, en katt såg vi också. Stugor får man hyra, i havsviken får man fiska. Ett härligt ställe att göra en utflykt till.

Mellan varven fick jag några väninnor att leka fotomodeller, här är den ena i motljus, när vinden leker i hennes långa hår.

Fastän vinden var ganska hård ännu idag, kunde man inte klaga eftersom solen äntligen visade sitt ansikte och lät oss njuta av en vacker dag, den 7:e december och 7 grader varmt.